Languages:  English  Bulgarian  
Currencies:  

Axylium 36.5 ALXi Топ модел композтино дърво от XIOM Корея (OFF)

219.00 лв.  209.00 лв.
Спести: 5% отстъпка

НОВОТО XIOM 36.5 ALX-i композтино дърво с AXYLIUM е вече тук!
Рейтинг: (OFF)

ПРОИЗВЕДЕНО В Ю.КОРЕЯ


Конструкцията на 36.5 ALXi е много сходна с тази на 36.5 ALX
Пластовете от AXYLIUM са изработен подредством нова COLD PRESS технология и съответно контролът на 36.5 ALXi е малко по-добър от този на ALX, запазвайки идентични скоростта и еластичността.


Пластове: 5 дърво + 2 Axylium
Тегло: 88 +-2 гр.
Рейтинг: OFF
Дебелина: 5.7 мм
Дръжка: FL, ST


XIOM 36.5 ALXi e подходящо за напдателна топ-спин игра от близко до средно разстояние от масата. ALXi има скорост сходна на Butterfly Viscaria и XIOM STRADIVARIUS, но e s по-добър контрол и от двете!
Комбинира се перфектно с немски тензори с твърдост между 47 и 53 градуса!
Ако търсите максимум контрол от средна дистанция, може да го комбинирате и тензори на 47.5 градуса.

Автоматичен превод от Японски:

36.5ALX i
Затези от вас, които искате перфектна ракета без мъртви точки.
От момента, в който ударите първата топка, всеки
играч се притеснява, когато поднови ракетата си, за да бъде най-добрият му спътник. „Подпада ли на стила ми?“ „Ами ако играта, която работи добре досега, се провали?“ „Не е ли загуба на големи инвестиции?“
С новата работа на XIOM „ 36.5 ALX i„, такива неща, които не правите изобщо не трябва да се притеснявам. В момента, в който сложите гумата на корта и ударите първата топка, цялото ви тяло ще бъде вдъхновено от „Това е най-добрият ми партньор!“.
Първото нещо, което ме впечатлява, е неговата точност. Топката се засмуква в полето на противника под контрола на целта. И топката има инерция и растеж. Не е нужно да правите пълен замах по отчаян начин, за да получите удар с достатъчно скорост и завъртане, за да отбележите.
Силни в срещите. Когато се превърне в голямо рали за развитие и се люлее силно със сила, " 36.5 ALX i" напълно разкрива потенциала си и изстрелва остра топка с неприятна дъгова траектория.
Лесни за използване и мощни играчи, използващи " 36.5 ALX i", отново ще разберат истинското значение на тази класическа фраза, която е изтъркана в света на тениса на маса. " 36.5 ALX i

„Така наречена ракета от вътрешен материал, в която се използва високотехнологичен смесен материал Axylium carbon в третия слой от повърхността. Ах, ако смятате, че топката има добро задържане и е стабилна, но силата е трудно да излезе - Ако ударите " 36.5 ALX i ", тази идея ще се промени драстично.
Първото нещо, което ме изненадва, е колко бързо изскочи топката. Ако направите някои основни удари, ще искате да проверите страната на острието, без да мислите: „Това е вътрешността, нали?“ Ефектът на повърхностния слой и втория слой от материала Limba, които са били изсушени при ниска температура в среда от 36,5°C, която е близка до човешката кожа, създават усещане за хладно като външна ракета .
Въпреки това, с техниката на масата, можете напълно да почувствате вътрешността. Прилягането и стабилността на стопа и Tsutsuki са прекрасни, а усещането за удар също е върховно. Не ми се прави грешка, така че мога да се хвърля и да увелича количеството на въртене. Chiquita и обратната Chiquita също са безплатни. Също така е много обнадеждаващо, че блокът е стабилен.

И най-доброто е силата в битката с тестото. Когато ударите силно топката с пълен замах, отпред се появява присъствието на карбон на axleium, скрит в " 36.5 ALX i ". Той не само увеличава силата, но също така хваща топката здраво, дори ако има леко грубо докосване, така че няма грешки.
В допълнение, ударната топка, която се доставя, е агресивна траектория, която пада от удар. Тъй като можете да повдигате и спускате насилствено зрителната линия на противника, можете да принудите врага да направи доста трудна настройка, докато шофирате спокойно.
Изискан баланс на теглото и текстура на захващане
Между другото, от деня , когато " 36.5 ALX i" беше използван за първи път, факторите, които му придават да пасне като спътник в продължение на няколко години, са балансът на центъра на тежестта и лекотата на захващане хватката...
Благодарение на изчислената форма на острието, средното тегло е 88 грама, но не се чувства тежко, когато го държите.
Дори и да поставите тежка и твърда високоефективна гума от двете страни, тя има отличен баланс, който можете да завъртите достатъчно. В допълнение, ергономично проектираната дръжка, която се усеща добре на допир, създава усещане за единство между ръката на играча и острието.
От деня, в който започнете да го използвате, той е толкова лесен за управление, че можете да го приложите в действие. Усещане за сигурност, което ви позволява да играете с увереност, когато се състезавате във важни игри. Рекет, който не избира хора или сцени като тази, е малко вероятен.

Скъпоценност, на която можете да усетите добротата, независимо от нивото
. Не е достатъчно за начинаещи, начинаещи и напреднали потребители да се справят толкова лесно, нали? Тези, които имат впечатлението, че това е недоразумение. " 36.5 ALX i" е всемогъща ракета, с която играчите от всички нива могат да се чувстват добре, независимо от нивото на играча.
Ако сте напреднал играч или играч на професионално ниво, можете смело да демонстрирате трудни техники, без да се страхувате да сгрешите във всички игри от подаване, приемане, маса до надбягване. Дори и да се превърне в среща, е възможно да се играе един срещу друг. Няма съмнение, че ще бъде голям успех като ракета, която не разклаща надеждността в нито един момент.
Освен това, като стъпка напред за междинни потребители, няма по-добър от този. Искам да намаля грешките, но не искам да развалям силата. Искам да се присъединя към редиците на напредналите играчи. Искам да спечеля още един мач. Най-обещаващият кандидат за почти перфектно изпълнение на тези желания е " 36.5 ALX i ".
И начинаещи и начинаещи. Освободената от данъци сума от 20 000 йени може да е висок праг за начинаещи играчи, но ако имате желание да продължите да се изкачвате до най-високото ниво за дълго време, това означава да изберете " 36.5 ALX i " като партньор от първоначалното етап.Е много.

Съвместим с различни гуми и бойни типове
Какъв вид гума трябва да се прикрепи към " 36.5 ALX i", за да се демонстрира напълно неговата производителност? Всъщност отговорът не е ясен. В края на краищата, без значение какъв вид гума ще поставите върху него, в крайна сметка ще получите такъв с отлично представяне.
Например, когато гумата за въртене от висок клас, която в момента е масовата, е прикрепена от двете страни. Благодарение на изящния баланс на центъра на тежестта, той се превръща в твърдо оръжие, което може да осигури задвижване, при което яростното въртене и скоростта съжителстват, като същевременно поддържат лекота на управление.
Комбинира се добре с лепилна гума. Добрата игра на острието и задържането на гумената топка създават по-удобно усещане за удар. По време на силен удар, набъбващ удар атакува полето на съперника и реализира много висок процент на точки.
Също така е интересен избор да поставите софтуер за маса и да настроите бързината. Изключителното операционно представяне поддържа скоростта на превключване между двете ръце в предния отбор, така че без значение колко бързо се ускорява ралито, можете да атакувате без колебание. Гарантирано е, че усещането за разбиване ще предизвика пристрастяване.
Ако прикачите входна гума за начинаещи, тя ще насърчи ранния растеж на начинаещите като въвеждаща ракета за придобиване на основни умения. Спокойствието на усещането за удар и достатъчната инерция улесняват усвояването на всяка техника.

Добави към кошницата:

  • Модел: Композитни дървета с Арилейт Kарбон от Xiom Korea
  • Бруто тегло: 0.22кг.
  • Произведено от: XIOM Germany / Korea


Моля изберете: