Languages:  English  Bulgarian  
Currencies:  

Българският онлайн магазин за тенис на маса

Добре дошли в TennisDiscount.EU

Ние сме екип от професионални тенис играчи от България. Фирмата ни внася висококачествено оборудване за тенис ма маса от водещи Германски, Корейски, Китайски и Японски производители в това число XIOM, DHS, Nittaku, Yasaka, Double Happiness, Yinhe, Palio, Double Fish, Friendship 729, Falco и Sauer & Troger.

Фирмата ни е официален представител за България за всички продукти за тенис на маса на водещия Ю.Корейски производител на висококачествени дървета и гуми XIOM, на Френския производител на лепила и бустери FALCO и на Немският, специализиран в продукти за отбрана - Sauer & Troger.

Част от дейността ни е постоянно да следим за новости в продуктите за тенис на маса и да актуализираме предлаганите артикули. Всички нови продукти се тестват и описват детайлно от нас, преди да бъдат пуснати за продажба, за да сме сигурни, че характеристиките им отговарят точно на описанието, както и да можем да ви дадем компетентен съвет, базиран на нашия опит. Наша основна цел е да Ви помогнем да направите правилния избор на екипировка, съответстваща на стила Ви на игра.

Чуствайте се поканени да посещавате нашия сайт периодично за актуална информация и съвети.

Предлагаме възможно най-ниската цена за 24 часова доставка до всяка точка на България и 3-5 дена за страните от EU.

Цените на всички артикули са крайни с включено ДДС. Регистрирани сме по ЗДДС и издаваме данъчни фактури.

Назад