Languages:  English  Bulgarian  
Currencies:  

XIOM VEGA TOUR с гуми VEGA ASIA DF и THORS

260.00 лв.

XIOM VEGA TOUR дърво с немски "тензорни" гуми VEGA ASIA DF и PALIO THORS

Плредлагаме Ви една доста скъпа употребявана хилка с топ-модел дърво и гуми на атрактивна цена!

Хилката е употребявана точно 2 мевсеца.
-Дървото има съвсем леки следи от употреба по дръжката, но главата му е в 100% перфектно състояние - без драскотина!
-Гумите също са са в много прилично състояние. Имат минимлани следи от употреба,и все още не са започнали да се износват в работната зона. Имат над 70% наличен ресурс!

Цената на хилката е калкулирана като дървото е сметнато на 80% а гумите на 50% от цената им като нови.

Тегло на хилката: 175 гр.
Дръжка: FL /конкав/

Коментар: Хилката е хибридна. Дървото е леко и бързо. Елстичността му е минимална. Независимо, че е доста бързо при слабите удари има много приятно меко усещане и добър контрол. Не случайно е топ-модел на XIOM зан последните 2 години!
Форхенд гумата - Palio THORS 2.2 мм. е лепкав немски тензор с твърда подложка. Играе на няколко скорости. Върти отлично. Изпълнява с лекота "тежък" топ-спин. Сервисите също са много силно навъртяни.
Бекхенд гумата - VEGA ASIA DF 2.0 мм. е от най-новата генерация с "Dynamic Friction" технология. Има силен катапулт ефект, висока скорост и добър контрол. В комбинацията е поставена на 2.0 мм за да се компенсира частично високата скорост на дървото и да се подобри подложката.
Контрите от бехенд са много бързи и в повечето случаи неспасяеми. Подложката е много стабилна.

Като цяло хилката би допаднала повече на играчи разчитащи на бързи контри и звърщаващи удари, отколкото само на топ-спин и контра топ-спин игра. Ниската елсатичност и мекото усещане прави хилката изключително прецизна при изпълнението на конри близо до масата.

Очаква се в близко бъдеща цената на дърво XIOM VEGA TOUR да се покачи, порди факта, че вече модела не се произвежда, а складовите наличности са ограничени...

Продадено
  • Модел: Хилка за тенис на маса втора ръка XIOM VEGA TOUR
  • Бруто тегло: 0.15кг.
  • Произведено от: XIOM Germany / Korea