Languages:  English  Bulgarian  
Currencies:  

Palio LEGEND 3 Arylate-Carbon 40+ ready (OFF)

92.00 лв.

Palio LEGEND 3 Arylate-Carbon 40+ ready (OFF)

Едно от най-скъпите и качествени дървета на Palio за сезон 2016!

LEGEND 3 е седем пластово композитно дърво с два пласта от Arylate-carbon, разположени близо до сърцевината под два външни слоя дърво. Най-външния пласт е тънък и изработен от качествено "KISO HINOKI" дърво.

Арйлейт-карбона е една от най-съвременните технологии за изработване на дървета за тенис на маса. При него графитния слой не е плътен, а се поставя на нишки в хоризонтална и вертикална посока. Така Арилейт-а има способност като при обикновения карбон да увеличава работната зона на дървото, но за разлика от него не втвърдява дървото и не намалява доброто "усещане" характерно за чистите дървета.


Пластове: 7 /5 дърво + 2 Арилейт карбон/
Дебелина: 6.0 мм.
Еластичност: средна
Твърдост: има меко усещане при слаб удар и по-твърдо при силен удар!
Тегло: 84 гр.
Категория: OFF-
Дръжка: FL /конкав/


Нашия коментар: Много леко дърво с прилична за теглото си скорост и отлично "чувство", благодарение на това, че най-външния слой е от качесвено "Hinoki".
LEGEND 3 е подходящо за изработване на професионална хилка. Необходимо е само да го комбинирате с правилните гуми, подхождащи на стила Ви на игра.

Palio LEGEND 3 конкура успешно с дървета като XIOM HAYABUSA Zx /същата скорост и контрол/, а като конструкция е много сходно с най-новия и скъп модел на XIOM - VEGA TOUR /също с KISO HINOKI/ , при това Palio LEGEND 3 струва само 1/3 от цената на VEGA TOUR !

При нашите тестове стигнахме до извода, че Legend 3 се комбинира много добре с PRO И ASIA версиите на XIOM - VEGA PRO, VEGA ASIA, OMEGA IV PRO, OMEGA IV ASIA, OMEGA V ASIA или с Palio AEOLUS 47.5 грдуса.

Добави към кошницата:

  • Модел: Дърво за хилка за тенис на маса висок клас Palio Legend3
  • Бруто тегло: 0.2кг.
  • Произведено от: PALIO China / Germany


Моля изберете:

Тип дръжка