Languages:  English  Bulgarian  
Currencies:  

XIOM TMXi An Jaehyun офанзивно дърво с "TRIMETRIX" технология!

266.00 лв.  240.00 лв.
Спести: 10% отстъпка

XIOM TMXi офанзивно дърво с най-новата "TRIMETRIX" технология. Създадено със съдействието на Националния Състезател на Ю.Корея - An Jaehyun

Произведено в ЮЖНА КОРЕЯ.
Категория (OFF)

TRIMETRIX технологията комбинира: Axylium, Zephylium, и X-Carbon в единна композитна структура!


Слоеве: 7 ( 5 дърво +2 TMX)
Скорост: 8.3
Контрол: 9.1
Еластичност: 9.3
Тегло: 89 +-2 гр.
Дебелина: 5.9 mm
Дръжка: FL /concave/, ST /права/
Рейтинг: OFF

Размер на главата: W152 L158

Стил на игра: Европейски топ-спин + бърза атака с контри и топ-спин от всяка дистанция.
Препоръчваме да се комбинира сЪс гуми от серията XIOM OMEGA VII Pro / Asia

Подробно ревю /Автоматичен превос от Японски/:

Ahn Jae Hyun TMX i
3 Miracle Shot, създаден от Material Competition
Първият в света новоразработен смесен материал от три вида,
Ahn Jae-hyun, който произвежда гъвкавост и удължаване на топката, Zephyrium, който произвежда точност и ясно усещане за удар, и карбон, който подобрява силата на отблъскване, са вплетени в един лист. първата ракета в света, оборудвана с "Trimetrics" е < Ahn Jae Hyun TMX i>.
Досега имаше много ракети за тенис на маса, които използваха чаршаф, който беше смес от два вида материали, но в нито една не бяха вплетени три вида. Причината е, че характеристиките на всеки материал се намесват помежду си при нормалния производствен метод и не е възможно да се произведе продукт с добро представяне.
Този път ние XIOM прекосихме тази стена. Регулирайте баланса на смесване на трите материала чрез опити и грешки и многократно променяйки метода на тъкане. След многократно проучване за съвместимост с дърво, най-накрая завършеното острие ще създаде иновативно изпълнение, което никой никога не е изпитвал. Най-съвременно острие-чудо, което убеди
младия тигър от Южна Корея Ан Дже-хюнНека се доближим до нейния чар.

Bickrian
Jae-hyun TMX iе ракета от вътрешен тип, както можете да видите от факта, че i е изписано в края на името. Иновативният материал Trimetrics е разположен в дълбоката част на третия слой от повърхността на острието.
Усещането, когато го ударите леко е меко и меко. Има чувството, че топката се хваща здраво и след това се пуска, а контролът е много добър. В този момент неочаквано спокоен рекет ли е? Въпреки това, впечатлението се променя напълно, когато замахнете силно.
След като играчът ускори замаха и улови топката със силен удар, триметриката вътре в острието се събужда и Пакуин! Ударена топка с експлозивно завъртане и скорост се изстрелва с висок звук.
Самият потребител е изненадан, че това е същата ракета, която беше тиха до преди време!? И ако овладеете това, със сигурност ще можете да играете невероятно! Вълнението от това никога не трябва да спира.
Превъзходна гъвкавост, сплашване и гъвкавост
Когато играете с Ahn Jae-hyun TMX i , можете да почувствате максимално „огъването“ на острието, когато удряте топка. Усещането за дълго задържане на топката позволява на потребителя винаги да стреля точно и изобилно.
Тайната зад този уникален завой се крие в дизайна на острието. Широка ударна повърхност на топката от 158 mm x 152 mm и дебелина на плочата 5,9 mm. Когато топката е уловена, вибрацията, която се разпространява, така че да прониква дълбоко в цялото острие, създава най-добра гъвкавост.
Атаките, доставяни оттам, имат тежест върху всяка топка и са пълни със сплашване. Ако разклатите здраво ракетата, можете да изгорите страха, че топката, която е малко вероятно да бъде блок или контра, ще дойде в ума на опонента ви.
Приемайки хват с отлично усещане и оперативност, можете свободно да контролирате ударената топка. По-специално, техники, които променят траекторията, като разтягане, огъване и потъване на задвижването, показват впечатляващо представяне.

Теглото е оръжието, индивидуалността и силата
Теглото на основното тяло е тежко, така че не е лесно за начинаещи и средно напреднали да се справят. Това обаче е индивидуалността и силата на Ahn Jae Hyun TMX i . Леките ракети обикновено се рекламират в наши дни, но тази ракета е различна. Така че можете да спечелите.
На първо място, това да бъдеш тежък има предимството да не бъде избутан от ударената топка на противника. TMX на Ahn Jae-hyun няма да се страхувам , дори ако той бъде атакуван първи от опонента си и бъде ударен силно. Отблъсква атаката на противника като стоманен щит.
Освен това силата на един изстрел при стартиране на атака от тук е огромна. Когато направите пълен замах с помощта на центробежна сила, можете да стреляте печеливш удар с експлозивна енергия, което е ниво, което никога не може да излезе от обща лека ракета, и можете да отчаяте опонента си.
По-специално, когато топката е ударена плоска, иновативният материал Trimetrics дълбоко в острието крещи и със странен звук като удряне на бейзболна топка с метална бухалка, бърза топка, която не се забелязва. Напада полето на противника. Това удоволствие е изключително. Ahn Jae Hyun TMX i
за пробив в мощния нападател
Първият играч, който бих искал да препоръчам, е физически горд мощен нападател като Ahn Jae-hyun, който може свободно да променя усещането за разстояние от предната, средната и апсидната част и да удря и двете ръчни задвижвания с пълна сила отвсякъде.
Ако прикачите каучук за въртене на опън от висок клас или лепилна гума, която е масовата през последните години, теглото ще бъде значително по-тежко, но ще получите силна защитна сила и разрушителна нападателна сила. Това е гаранция, че можете да смажете опонента си с тежестта на един удар на топка.
Поемете инициативата със силни ротационни услуги, техники на стенд, задвижвания с контур и др. Той има предимство в стабилността както на ръчни блокове, така и на рали битките. Високопрецизната и мощна игра е възможна във всичко, като например забиване на края със супер брилянтен печеливш удар.
Искам да подобря качеството на топката, не искам да бъда изтласкван от силата на топката на противника, искам решаваща сила от по-висок клас -Ahn Jae-hyun TMX i , която решава проблемите, които средно напреднали и напреднали играчи са склонни да имай наведнъж . Той е най-добрият за играчи, които искат да разбият черупката като мощен нападател. Ahn Jae-hyun TMX i първоначално е разработен за автентичния тип задвижване, но

е подходящ и за атакуващи и отбранителни типове от предния край, които използват смяна на гума . Има и други видове битки, които се възползват от свирепостта на. Това е хетерогенен фронтен нападателен и отбранителен тип. Ракета, която често се вижда от потребителите в горния слой на момичета и т.н., с променлива гума като предна мека, височина на зърната, едно парче, анти и т.н., поставена върху задната повърхност, и агресивна задна мека гума е назначен на предната повърхност. Като основа,

Ahn Jae Hyun TMX i блести.
Широкото острие създава стабилността на блока, а триметриката, заредена във вътрешността, удвоява неочакваността на смяната на гумата. От предната страна е приложено силно задвижване и разбиването е завършващ удар с изключителна решителна сила с метален звук + скорост на детонация.
Хетерогенният тип има недостатъка, че топката има тенденция да е по-лека, тъй като гумата няма тежест, но теглото на средно тежкия Ahn Jae-hyun TMX i елиминира тази слабост с изискан баланс. Универсалността, която напълно удовлетворява трите елемента стабилност, промяна и мощност, е впечатляваща.

За тези от вас, които търсят тенис на маса, който е различен от
човешкия, много ракети XIOM са изведени на преден план с усещане за лекота и вълнение, но TMX i на Ahn Jae-hyunима съвсем различен вектор = дълбоко усещане. е този, който направи крачка към проста и стабилна производителност, базирана на.
Това не е тип ракета, която автоматично ускорява или определя високоскоростния брояч само чрез регулиране на ъгъла, но чувствам, че контролирам топката твърдо със собствената си техника и мога да играя гъвкаво за всеки случай по- основа на случая.
Когато искате да упражните сила, можете да направите пълен замах, за да засилите удара, и твърда топка с решителна сила, която е несравнима с обикновена ракета от тип атака, ще се движи. Това е характеристика, която е доста предпочитана от играчи, които искат ръчно усещане (чувство за самоконтрол) на атака и защита.
И най-доброто е Trimetrics, първият в света смесен материал от три вида. За вас, които искате да играете тенис на маса, различен от хората с различна ракета от хората, това вече няма да е нова работа. Бих искал вие, вашите опоненти и свидетелите около вас да изпитате невероятното изпълнение.

Добави към кошницата:

  • Модел: Дървета и гуми за тенис на маса XIOM An Jaehyun TMX-i
  • Бруто тегло: 0.3кг.
  • Произведено от: XIOM Germany / Korea


Моля изберете: