Languages:  English  Bulgarian  
Currencies:  

Palio LEGEND 4 Arylate-Carbon 40+ ready (OFF+)

92.00 лв.

Palio LEGEND 4 Arylate-Carbon 40+ ready (OFF+)

Едно от най-скъпите и качествени дървета на Palio за сезон 2016!

LEGEND 4 е седем пластово композитно дърво с два пласта от Arylate-carbon, разположени под два външни слоя дърво. Най-външния пласт е тънък и изработен от качествена Limba.

Арйлейт-карбона е една от най-съвременните технологии за изработване на дървета за тенис на маса. При него графитния слой не е плътен, а се поставя на нишки в хоризонтална и вертикална посока. Така Арилейт-а има способност като при обикновения карбон да увеличава работната зона на дървото, но за разлика от него не втвърдява дървото и не намалява доброто "усещане" характерно за чистите дървета.


Пластове: 7 /5 дърво + 2 Арилейт карбон/
Дебелина: 6.1 мм.
Еластичност: ниска при слаб удар и средна при силен удар
Твърдост: средна
Тегло: 84 гр.
Категория: OFF/OFF+
Дръжка: FL /конкав/


Нашия коментар: Леко дърво с висока скорост и добър контрол, благодарение на Арилейт карбона.
LEGEND 4 е подходящо за изработване на професионална хилка. Необходимо е само да го комбинирате с правилните гуми, подхождащи на стила Ви на игра.

Palio LEGEND 4 се конкура успешно с много по-скъпи модели дървета с Арилейт карбон на пазара, като не им отстъпва нито по качество на изработка, нито по игрови характеристики.

При нашите тестове стигнахме до извода, че Legend 4 се комбинира много добре с EUROPE версиите на XIOM, като VEGA EURO, OMEGA IV EURO, OMEGA V EURO, а също и с Palio AEOLUS 42.5 грдуса, DHS Gold Arc 5 42.5 градуса и др.

Продадено
  • Модел: Дърво за хилка за тенис на маса от висок клас
  • Бруто тегло: 0.2кг.
  • Произведено от: PALIO China / Germany


Моля изберете:

Тип дръжка

Посетителите които закупиха този продукт, закупиха също и...