Languages:  English  Bulgarian  
Currencies:  

XIOM Jekyll & Hide V47.5 V52.5 немска тензорна гума 8-мо поколение

76.00 лв.  72.00 лв.
Спести: 5% отстъпка

XIOM VEGA JEKYLL & HIDE e последна 8-ма генерация лепкав немски тензор.

Произведена в ГЕРМАНИЯ.

VEGA JEKYLL & HIDE е ново поколение многоскорстна гума.Има матова горна гума с максимално сцепление, комбинирана с бърза, средно катапултна немска "Black Carbo" подложка.

ПРЕДЛАГА СЕ В ДВЕ РАЗЛИЧНИ ТВЪРДОСТИ 47.5 и 52.5 и три цвята: МАГЕНТА, ЧЕРВЕН и ЧЕРЕН
В МАГЕНТА ЦВЯТ се произвежда само с твърдост 47.5 градуса!

Скорост: xx
Въртене: xx
Лепкавост: няма
Твърдост: средна 47.5 deg; твърда 52.5 deg.
Дебелина: 2.1 mm; MAX 2.3 мм.
Тегло: 68гр 2.1 mm; 71 гр. 2.3 mm неизрязана

Автоматичен превод от Японски:

Jekyll & Hyde V47.5
Има права траектория както и възможност за много въртене.

Основната производителност е серията Jekyll & Hyde, която има за цел <преднамерена права траектория>
и <двустранност> по отношение на производителността, а V47.5 беше пуснат едновременно с H52.5. Двойствеността на тази гума е "права траектория" и "високо завъртане".
Ако играчът удари V47.5 първи, той първо трябва да получи впечатлението, че топката не лети по права линия. В напрежението при въртене, което се превърна в масовия поток на гумата през последните години, има тенденция, че „топката се издига без разрешение“ е добра, но V47.5 не е тип гума, която „се качва“ много в естествено състояние.
О, тогава ти, който реши да спреш. Ако избегнете първото впечатление, без да знаете истинския чар и потенциала на V47.5, това е много разточително, така че се надявам да прочетете продължението. Особено, ако се разбере намерението на правата траектория и нейният ефект, оценката ще се промени драстично.
Божествено представяне, което може да избегне контрата на противника
Когато хванете топката с плоско докосване, V47.5 изстрелва мощна ударна топка с удобна еластичност. Ъгълът на удара не се повишава толкова много, но има известно захапване и хващане, така че няма притеснения от подхлъзване и падане. Топката, която е стабилна и отива ниско в мрежата, е много обезпокоителна за противника.
В скорошния тенис на маса, особено в битки на високо ниво, как да избегнем контра на противника, става тема. Колкото и да си мислите, че удряте добра топка, ако тя бъде уловена от контра на противника, това веднага ще доведе до гол.
В този смисъл V4 7.5 е много добър. Тъй като можете постоянно да атакувате полето на противника с топка с ниска траектория, почти няма страх да получите контраатака от противника. По-скоро, колкото по-дълго продължава митингът, толкова по-благоприятна е ситуацията.
Когато опонентът най-накрая мрази битката за рали с ниска топка и вдигне дъговата линия на задвижването, ще посетя брояча на силата със смъртоносен един изстрел, насочен към него-Ако научите този начин на битка, 100 битки и 100 победи не са мечта Да вървим.
Права траектория x високо завъртане = победа
Ако правата траектория е основата, изглежда, че V47.5 е гума, която не изисква много въртене, но това е недоразумение. <Високо въртене въпреки правата траектория> Това е атрактивната двойственост на тази гума.
Ако търкате топката с леко докосване, като сервис, Tsutsuki, Chiquita или loop drive, V4 7.5 ще генерира силно завъртане. От гледна точка на противника, разликата между ниската траектория в ралито и високото завъртане в триковете ще направи техниката нелепо разстроена.
Не се изисква технологията от страна на потребителя да бъде толкова напреднала. Можете да накарате противника да танцува рязко, само като добавите малко острота към сцената, където обикновено удряте топката и сцената, където я въртите плътно.
Ще имате мистериозното изживяване да бъдете техник, който прави магическа промяна на топката, без дори да го осъзнава, и да произвеждате масово точки в играта, без дори да го осъзнавате. Основният дизайн на гумата V47.5 като цяло, който е усъвършенстване на
шедьовъра Vega X, се основава на генеалогията на Vega Pro → Vega X.
Цялата серия Vega е състав за междинни потребители, но сред тях професионалистите и X също могат да отговорят на използването на горния слой. И именно Jekyll & Hyde V47.5 го усъвършенства до най-високо ниво.
Повърхност на горния лист с влажна текстура и силен улов. Зърна в долния слой на горния лист, които са малко гъсто разположени и пълни с отблъскваща енергия. Гъбата, която го поддържа, има средни мехурчета и оживява топката чрез сливането на гъвкавост и сила.
В производствената фабрика се използва специална линия и квалифицирани майстори ръчно произвеждат и контролират качеството, така че качеството на продукта е от най-висок клас сред всички гуми XIOM. Във V47.5 се полагат много усилия за поддържане на деликатния и изискан баланс между права траектория и високо завъртане.
Изпълнение, което блести с нападение и защита от бекхенд
За да се възползвате максимално от характеристиките на V47.5, препоръчваме първо да го използвате при бекхенд. Чрез свободно използване на ниската траектория на топката, уловена чрез метода на плоския удар, и удължаването на топката при въртене, е възможно да се спечели предимство в срещите гръб до гръб, които често се случват в реални битки.
Когато стартирате бекхенд атака срещу въртяща се надолу топка, V4 7.5 предлага две опции. С други думи, има два избора: задвижване с контур, което използва пълно захващане на повърхността на горния лист, или плосък удар, който използва еластичността на гъбата и зърната на горния лист.
Тъй като това е гума, която е добра за игра и добра за игра, и двете имат голяма вероятност за успешна атака и е трудно за противника да предвиди каква топка ще дойде, така че ще бъде трудно да реагира и да се справи то.
Освен това комфортът на блока е отличен. Колкото по-силна е топката от вашия противник, толкова повече V4 7.5 ще отскача, сякаш сте доволни от нея. Контрблокът, който преминава през полето на противника с приятен звук, е толкова бърз, че противникът няма време да се върне в основната поза. Разбира се, контра задвижването, което се върти назад, може да се направи без затруднения.
Когато използвате V47.5 с форхенд, който е силен срещу форхенд срещи,
е добре да сте наясно с използването както на драйв, така и на разбиване. Другата страна се приготвя със задвижване, което се закача за повърхността на горния лист и разбиване, което захапва цялата гума и я удря.
В битка с битка, в която един друг се спуска до средния отбор, можете да прокарате манталитета и техниката на противника, като направите удара по-силен и изстрелвате прави балистични задвижвания. Ако можете да спрете и да посочите с бича атака, напрежението в играта ще достигне кулминацията.
Дори когато точката на удар падне неволно, V47.5 показва своята стойност. Ако го карате, като го закачите здраво за горния чаршаф, ще можете да му се насладите! С приятен звук и усещане топката се издига и е възможно да се преодолее щипката.
Посока на игра, която се променя в зависимост от избора на ракета
. Използваемостта на V47.5 се различава значително в зависимост от естеството на ракетата. Първо, когато се прикрепи към ракета, изработена от външен материал, скоростта на отделяне на топката и правата траектория са силно подчертани, което я прави високорисков тип прибързване с висока възвръщаемост. Ако искате да играете тенис на маса, без да излизате от предния отбор и да атакувате с първа победа, това е най-добрата комбинация.
С ракета, изработена от вътрешен материал, балансът на нападение и защита е много добър. Можете да играете, за да атакувате от първата атака, или можете да влезете от защита като блокове и да дадете точки в рали битката. Подходящ за типове, които искат да се бият по-всестранно, като същевременно поддържат висока агресия.
Когато се комбинира с ракета от чисто дърво, рисковата част от V47.5 е значително отпусната. Той ви дава усещането, че хващате топката и след това я пускате, така че се препоръчва за тези, които искат да удрят топка с натиск при атака, като същевременно минимизират грешките.
Не е за всеки, но е каучук, който лесно се печели
. Ако е каучук, който е лесен за използване за всеки, може и да не е. Въпреки това, ако ви попитат дали това е каучук, който е лесен за спечелване, отговорете с да с увереност.
Избрахте ли високоефективна, но уникална гума, за да стесните шансовете си за печалба? Ако е така, вземете Jekyll & Hyde V4 7.5. Със сигурност ще ви доведе до победа = победа.

Добави към кошницата:

  • Модел: XIOM V JEKYLL & HIDE Немска гума за тенис на маса 8 Gen jekyl
  • Бруто тегло: 0.12кг.
  • Произведено от: XIOM Germany / Korea


Моля изберете: