Languages:  English  Bulgarian  
Currencies:  

Състезателна хилка с Xiom OMEGA V PRO / Big Dipper

176.00 лв.  167.50 лв.
Спести: 5% отстъпка

Съзтезателна хилка за тенис на маса с дърво XIOM SOLO и гуми XIOM Omega V Pro и YINHE "Big Dipper" 2.2 mm.

Тази комбинация е изработена изцяло от компоненти от висок клас на XIOM и Galaxy и e една от най-сполучливите които сме правили за нападателна топ-спин игра на 0.7 до 1.5 метра от масата.

Хилката е разработена изцяло за игра с новите полимерни 40+ топчета.

-Дървото XIOM SOLO е чисто седемпластово със много добре балансирани параметри. Има средна скорост, средна елстоичност и средна твърдост. Подходящо е както за прави контри, така и за агресивен топ-спин от средна дистанция.

-Форхенд гумата XIOM OMEGA V PRO, 2.2 мм, е последна дума на технологиите. Има увеличен грип при игра с 40+ топчета. Бърза е, има силен катпулт ефект и твърдост над средната. Въртенето е отлично и с целулоидни и с полимерни топчета. Това е един от най-продаваните немски тензори от 5-то поколение в момента.

-Бекхенд гумата на Yinhe Big Dipper е последно поколение гума на Yinhe. Предназначеан за новите 40+ топчета.
По-контролна е от форхенда. Може да разчитате на Big Dipper по всяко време на много стабилна подложка, да сечете ниско и да разпределяте прецизно късите топки, като при необходимост имате и достатъчна скорост за изненадваща контра aтака с бърз топ-спин или права контра.
Поставена на дърво като XIOM SOLO - Big Dipper има и достатъчно добър завършващ удар, ако сте близо до масата и вложите необходимата собствена сила.


Тегло на хилката: 178 грама.
Дръжка: ST /права/

Добави към кошницата:

  • Модел: Хилка за тенис на маса с дърво и гуми XIOM
  • Бруто тегло: 0.3кг.
  • Произведено от: XIOM Germany / Korea

Моля изберете: